Change your cover photo
M Pacolli Gmbh
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

M Pacolli Gmbh

Inxhinieri ndërtimi dhe ndërtim rrugësh, kopshtari dhe peizazh, ndërtim i pasurive të paluajtshme, menaxhim i pasurive të paluajtshme, prishje, përvetësim dhe shfrytëzim i pasurive të paluajtshme dhe tokës në Gjermani dhe jashtë saj, konsulencë menaxheriale, rizhvillim, pjesëmarrje dhe menaxhim projektesh. Për më tepër, objekti i shoqërisë është blerja, menaxhimi dhe shfrytëzimi i kompanive si dhe zotërimet në kompani në Gjermani dhe jashtë saj.

Rrugë dhe inxhinieri civile
Gutenbergstr. 4
Logo e kompanisë
06109-7159898
06109-7159899
0178-2765188
Fr. H.Pacolli