Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

LONI Tenda

Tenda Loni e themeluar në vitin 2003, bën prodhimin e një game të gjerë të produkteve për mbrojtje nga dielli.
Ofrojnë produkte të tilla si: sistemet pergola, sistemet e tendave, sistemet e çadrave, mbulojave për pishina, sistemet e xhamave palosës për ballkone, etj.

Me produktet e tyre kreative janë të pranishëm jo vetëm në Kosovë, por edhe në Shqipëri, Maqedoni Veriore dhe Mal të Zi.

Logo e kompanisë
049 206 030
www.loni-ks.com
Gezim Brahaj