Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Kosova Plast - B

Përshkrimi i kompanisë Kosova Plast – B është fabrikë nga biznesi familjar Luri Inc. e cila bën prodhimin e stiroporit dhe termodurit si material izolues si dhe prodhimin e 9 (nëntë) llojeve të profileve të metalit si dhe rrjetave metalike.
Krahas prodhimit, kompania bën ndërtimin e objekteve komerciale dhe i jep me qira.

Prodhim dhe Ndërtim
Rruga 11 Qershori, Hani Elezit
Logo e kompanisë
+38349123344
info@luri-inc.com
www.luri-inc.com
Janina Ymeri - +38349123344