Change your cover photo
KOSOVA MODEL SHPK
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

KOSOVA MODEL SHPK

Kompania është bizënes familjar i themeluar që nga viti 1968 nga Ajet Sopaj me një staf prej 4 punëtorëve,kurse sot ka të punësuar 90 punëtor.Gjithashtu hapsira prezantuese e produkteve përfshinë 6000m2.Që nga viti 2008 jemi njëra ndër kompanit më të mëdha drejtuar exportit .
Strategjia kryesore e kompanisë mbështetet në implementimin e trendëve të fundit të dizajnimit përmes makinerive të sofistikuara dhe stafit profesional.Kryesisht bëjm prodhimin e dyerve të drurit ,dritareve dhe dyerve pvc ,roleta,dhoma të gjumit,kuzhina,interier.
Dritare dru-alu.

E drurit
Koshare-ferizaj
Logo e kompanisë
+38349777388
info@kosova-model.com ; kosovamodel@hotmail.com
https://kosova-model.com/
Milaim Sopaj