Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Koci and Vokshi Sh.P.K.

Firma Ligjore Koci & Vokshi është një nga zyrat ligjore lider me shërbime të plota në Kosovë e cila është e specializuar në ofrimin e një game të gjerë shërbimesh ligjore për kompanitë vendase dhe të huaja.

Shoqëri e Avokatëve
Rruga Robert Doll, Nr.19, 10000, Prishtinë
Logo e kompanisë
+38344588888
+38344352345
http://www.kocivokshi.com/
Granit Vokshi