Change your cover photo
Upload
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Kerasan

KERASAN ofron produkte nga markat më të njohura evropiane, në kategoritë dinamike të pajisjeve sanitare: Hansgrohe, Axor, Gamadecor, Noken, Duravit, Tece, Sonia dhe Vitra; pllaka: Porcelanosa, Emil, Venis; gurë natyralë: L’Antic Colonial dhe parket: Haro.

KERASAN karakterizohet nga BEAUTY, i zbuluar përmes koncepteve të tilla si frymëzimi, evokimi, pastërtia dhe natyra, të cilat paraqesin kategori të produkteve kryesore që ne ofrojmë: pllaka, parket / parket laminat, pajisje sanitare dhe gurë natyralë. Produkte të ndryshme që unifikojnë cilësinë, bukurinë dhe inovacionin, janë në dispozicion dhe në ekran në ekspozitën tonë ekskluzive.

Magjistralja Prishtinë-Shkup,përballë hotelit Emerald,Pristina 10000
Logo e kompanisë
045 507 099
www.kerasan.net;