Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Kaçinka L.L.C.

Kaçinka L.L.C. është ndërmarrje Gjermano-Kosovare themeluar në Janar të vitit 2020.
Veprimtaria e ndërmarrjes sonë është prodhimi i pjesëve të parafabrikuara për ndërtesa
nga materiali i drurit.
E çertifikuar sipas ligjeve Gjermane ku prodhimi i elementeve të mbyllura nga të dyja anët i nënshtrohet në mënyrë të veçantë kërkesave të larta të cilësisë, të cilat testohen çdo gjashtë muaj në fabrikën e prodhimit nga një organ monitorues dhe çertifikues i njohur nga DIBt (Instituti Gjerman për Teknologjinë e Ndërtimit ).

Gurthemel i rëndësishëm për realizimin e një metode të tillë ndërtimi është ndërtimi me kosto
sa më të përballueshme, siç janë përafrimi i synuar i planifikimit me metodën e ndërtimit
nga materiali i drurit dhe përfshirja e hershme e planifikuesve specialist.
Ekipi ynë i planifikimit i përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë gjermanë dhe kosovarë,
me përvojë në ndërtimet me materiale nga druri, është në dispozicion edhe për
shërbime të mëtejshme të planifikimit, përveq planifikimit të zakonshëm të punës.

Prodhim
Rr.Komandant Bardhi, Kaçanik I Vjeter, Kaçanik, Kosove
Logo e kompanisë
+49 171 67 57 233, +38346158858
z.Roland Vandreike , z.Jetmir Shehu