Change your cover photo
Change your cover photo
Qëndra grumbulluese dhe perpunuse e frutave
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

JONI-SH

Kompania Joni-Sh u themelua në vitin 2016 dhe shërben për grumbullimin, ngrirjen, klasifikimin, paketimin dhe ruajtjen e frutave. Kompania u bë plotësisht operacionale në vitin 2018 me kapacitete të ruajtjes prej 250 tonë (-20oC), ku gjatë të njëjtit vit, kompania grumbulloi rreth 200 tonë mjedër duke përfshirë 130 kooperantë (fermerë) nga Podujeva dhe komuna e Prishtinës respektivisht.
Si rrjedhim, në vitin 2020 kompania zgjeroi kapacitet e përgjithshme ruajtëse (ngrirëse) prej 500 tonë (-20oC), ku është pajisur po ashtu me një makinë moderne të paketimit të pemëve te imta. Kjo u realizua edhe falë ndihmës financiare nga Programi IPA 2015 i granteve, i mbështetur nga Komisioni Evropian-Zyra e BE-së në Kosovë, si dhe nga Programi AGRO i USAID-it në Kosovë.

Gjithashtu, kompania ka të implemetuara një sërë standardesh të sigurisë dhe cilësisë ushqimore siç janë: ISO 22000, HACCP ndërsa, standardet IFS dhe BRC janë në proces të certifikimit.

Agropërpunimi
Rr, Ali Ajeti Ballofc, Podujevë
Logo e kompanisë
+38345548852
+38345548852
www.joni-sh.com
Alban Shabani