Change your cover photo
Hazrolli Group
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Hazrolli Group shpk

Kompania jonë eshte pjesë e korporatës Hazrolli Co. KG e cila merret me konstruktimin e objekteve të llojeve të ndryshme dhe është në pronësi të familjes Hazrolli, me seli në Pfaffenhofen a. d. Glonn-Wagenhofen - Gjermani.

Hazrolli Co. KG u themelua në vitin 2005 në Pfaffenhofen a. d. Glonn- Wagenhofen, Gjermani. Që nga ajo kohë kompania Hazrolli Co. KG është rritur në masë të madhe dhe tani ka një reputacion të madh në mbare Gjermanin, ku ka akumuluar një eksperiencë të madhe, duke operuar në tregje të ndryshme, të tilla si Gjermania, Zvicra, Austria e Kosova.
Ne realizojmë elementet e fasadeve te komplikuara duke përdorur sisteme të aluminit si WICONA. Njëkohesisht i realizojmë edhe të gjitha projektet me Aluplast për dyer dhe dritare.
Mund të cekim se ndërtimet e realizuara kanë qenë shumë të kompletuara dhe kishin vështirësi realizimi që kërkonte profesionalizëm të lartë ne ekzekutimin e projekteve.

Prodhuesi i fasadave strukturale e ventiluese, dyerve, dritareve prej alumini dhe PVC dhe produkteve nga qelqi dhe Alumini per Gilindera.
Zona industrial Shiroke-Suhareke
0038349140200
www.hazrolli.com
Afrim Hazrolli