Change your cover photo
Change your cover photo
Hallakate është agjencia e parë pure-play në Kosovë që ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në media sociale.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Hallakate Sh.p.k.

Hallakate është agjencia e parë pure-play në Kosovë që ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në media sociale. Hallakate është themeluar në vitin 2016 nga Valon Canhasi.

Marketing
Rr. Rexhep Mala n29, Aktash, 10000, Prishtinë, Kosovë
Logo e kompanisë
+383 49 829 400
/
+383 49 829 400
https://hallakate.com/
Valon Canhasi