Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Grand International Group LLC

Ne jemi një kompani projektimi, ndërtimi dhe konsulence, me seli në Kosovë, që operojmë ndërkombëtarisht për shkak të kërkesave në mbarë botën për shërbimet tona profesionale.

Grand International Group është bërë një lider i njohur përmes suksesit të tij në partneritet me kompani konsulence dhe shërbimesh në mbarë botën, i njohur për sondazhet dhe dizajnin e tij profesional duke përdorur teknologjinë më të fundit përkatësisht metodologjitë në tregun e ndërtimit.

Portofoli ynë përfshin projekte në kontinentin evropian dhe afrikan, të ndërtuara me mjeshtëri në dizajne të qëndrueshme dhe inovacione të së ardhmes.
Portet e brendshme, impiantet e trajtimit të ujit, impiantet diellore PV, hidrocentralet, ndërtesat rezidenciale në publike, rrugët dhe urat janë natyra e Projekteve tona, të cilat ne i projektojmë dhe zbatojmë për klientët e sektorit privat në atë publik në mbarë botën.

Arkitektur
XK, 7 Ukshin Kovaçica, Prishtina 10000
Logo e kompanisë
+38344774777
https://www.grandigroup.com/