Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

GHM Company SHPK

GHM qëndron për produkte të cilësisë më të lartë që u ofrojnë klientëve përfitime të mëdha. Ne punojmë dhe prodhojmë në sektorin e çelikut me një gamë të gjerë që nga çeliku, konstruksionet e çelikut, pjesët e çelikut, komponentët e çelikut, saldimi profesional, saldimi profesional i tubave, etj.

Metaleve
75, 11 UÇK, Prishtina
Logo e kompanisë
+38344347966
Ghm-ks.com
Jeton Heta