Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Frotcom

Frotcom Kosova është Frotcom distributori për Kosovë. Ne jemi të angazhuar me qëllim që të ndihmojmë kompanitë për të menaxhuar flotën e tyre në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive, duke rezultuar në një rritje të qartë në produktivitet, kufijtë dhe cilësinë e shërbimit.

Ahmet Krasniqi Street, Veranda 1, Kati 2 n.3, Prishtina
Logo e kompanisë
info@ks.frotcom.com; alban.hasani@ks.Frotcom.com;
www.frotcom.com