Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

EB Group

EB GROUP është kompani e specializuar në furnizimin e profileve PVC dhe teknologjisë përcjellëse për prodhimin e Dyerve dhe Dritareve.
EB Group është themeluar në vitin 2006 dhe është përfaqësues Ekskluziv i kompanisë së mirënjohur gjermane "Salamander Industrie-Produkte" për Kosovë dhe Shqipëri.
Ofron profilet më të reja PVC nga industria e materialeve të ndërtimit si dhe ofron sistemet dhe proceset më bashkëkohore në ndërtim.

Distribuim i profileve PVC
Slatinë e Vogël, Prishtinë
Logo e kompanisë
+383(0)44531531
+383(0)44531531
Elvis Beqiri