Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Digitnest LLC

Digitnest është e orientuar në BPO si një strategji për të përmbushur në mënyrë efektive sfidat kritike të një biznesi. Kompania është themeluar me qëllim të ofrimit të shërbimeve profesionale të kontabilitet, libërmbajtjes, këshillave financiare dhe BPO (Business Process outsourcing) për kompani në Suedi, Gjermani dhe vendet e tjera të BE-së.
Digitnest si ofrues I shëbimeve BPO është themeluar në vitin 2019. Kompania është e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare për kompanitë suedeze dhe gjermane me qëllim për të zgjeruar tregun në të gjithë botën. Dixhitalizimi i shërbimeve të kontabilitetit bazuar në tendencat aktuale globale është ajo që ne u ofrojmë klientëve tanë. Kompania Digitnest është e përkushtuar të ofroj shëbime në fushën e dixhitalizimit në mënyrë që të automatizojë proceset komplekse të biznesit.
Prioriteti ynë kryesorë është të sigurojmë suksesin e klientit duke maksimizuar performancën e tyre financiare. Angazhimi Digitnest është të transferojë shërbime në vendet që ofrojnë shërbime kontabël me tarifa më të ulëta se sa ato që ofrohen në vend në vendet e BE-së.
Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë me përvojë, duke përfshirë kontabilist të certifikuar, ekspertë të taksave dhe një ekip profesionistësh mbështetës.

www.digit-nest.com