Change your cover photo
Upload
Devolli Corporation
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Devolli Corporation

Devolli Corporation është themeluar në vitin 1989, momentalisht në të gjitha njesitë tona janë të punësuar mbi 1,000 Punonjës. Kryesisht jemi të fokusuar ne ofrimin e Prodhimeve dhe Shërbimeve të ndryshme. Në segmentin e Prodhimit përfshihen Kafeja, Mielli, Sfungjeri dhe Dyshekët, ndërsa në atë të Sherbimeve perfshihën rrjeti i lokaleve të Prince Coffe Shop, rrjeti i lokaleve Comodita, Terminalet Doganore dhe Distribucioni. Me produktet tona jemi prezentë në 17 shtete të botës. Kemi njesi të bizinesit në SHBA, Shqiperi, Maqedoni dhe së shpejti do të zgjerohemi edhe në vendet tjera Europiane. Rreth 25% e prodhimeve tona janë për tregun e Eksporit. Fokusi jonë kryesorë në 5 vjeqarin e ardhëshëm do të jetë në rritjen e kapaciteteve prodhuese e cila do te ndikojë ne rritjen e Eksportit dhe rrjedhimisht edhe punësimit.

Rr. Zahir Pajaziti p.n, 30000 Pejë, Republika e Kosovës
Logo e kompanisë
039 434 591
039 433 411
045 588 885
ernesta.zhubi@devollicorporation.com; shkelqim.devolli@devollicorporation.com; Marketing@devollicorporation.com;adelina.llugiqi@princecoffeeshops.com; labeat.hadri@comoditahome.com
www.devollicorporation.com
Nehat Devolli