Change your cover photo
Upload
D Construction 001
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

D Construction 001 SH.P.K

Fabrika D Construction 001 SH.P.K , apo me emërin tregtar D.C 001, benë prodhimin e profilave të knaufit UD, CD, UW50,UW75, UW 100, CW50, CW75 si dhe CW100, veprimtarin si firmë e kemi të regjistruar me datën 03.11.2021, ndërsa prodhimin kemi filluar me datën 03 prill 2022, ku që nga kjo kohe kemi filluar edhe shitjen e profilave në teritorin e Republikës së Kosovës

Përpunimi i metalit të zinguar si dhe prodhimi i profilave të knaufit
Bërnicë e Poshtme, Bërnicë e Poshtme, P.N, Prishtinë
Logo e kompanisë
+383 49-656 585; +38345 283 169 ; +383 48 283169
+383 48 283169
Burim Sallova