Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

CEO Shpk

CEO - Congress and Event Organization është e specializuar në Menaxhim të Eventeve e themeluar në vitin 2000 ndërsa nga viti 2013 me zyrë edhe në Gjermani.
CEO vepron me aktivitetet e veta në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut, Malin e Zi, Bosnje e Hercegovinë, Zvicër, Gjermani dhe Kenya.
Tash e 23 vite, CEO organizon panaire professionale ndërkombëtare, konferenca, seminare etj.

Menaxhim eventesh
Rr. Emrush Miftari, Nr.14, Velani – 10000, Prishtinë
Logo e kompanisë
+38338516013
+38344629916
www.ceokos.com