Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Brendi i Mobileve CASAITALIA është hapur në fillim të vitit 2018 në qytetin e Prizrenit me Showroomin e madh më modern në Kosovë ku mund ti gjeni brendet më të mëdha italiane të Divaneve dhe Dhomave të gjumit me dizajne më unike të prezantuara në panairet më të mëdha botërore. Për çdo blerje të divanit ju merrni edhe fletegarancionin ndërkombëtar.
Shumë shpejt do të kemi edhe Dhoma të Gjumit nga prodhuesit VIMEX dhe BREFEO nga Gjermania.
Cilësia dhe shërbimi është baza e suksesit tonë me një staf të trajnuar dhe me përvojë duke i shërbyer klientëve nga tërë teritori i Kosovës dhe më gjerë.
Tash kemi sjellur përvojën dhe zanatin Italian të prodhimit të Kuzhinave këtu në Kosovë, kundrejt kualitetit jemi me çmime më të mira në treg, prandaj edhe slogani ynë është “Kualiteti nuk është gjithmonë i shtrenjët“.

Prizren-Lubizhdë KM 3, Highway Prizren-Prishtinë M25, Prizren 20000 – Kosovo
Logo e kompanisë
+383 49 888 652
casaitalia.mob@gmail.com
www.casaitalia-ks.com
Bekim Lumi