Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Bluepoint sh.p.k.

Bluepoint është kompani private e cila punon ngushtë me agjencitë më të suksesshme internacionale. Kompania shërbehet me mjetet dhe teknikat që përdoren nga agjencitë më të mëdha, për tu përshtatur me trendet globale në tregun tonë. Si agjenci kreative që ofron një gamë të plotë shërbimesh komunikimi, planifikimi, prodhimi dhe blerjen e hapësirës mediale, përmes hulumtimeve dhe njohurive të konsumatorëve, në strategjitë e komunikimit dhe në konsultim me klientin.

Marketing dhe Reklamim
Lagjja Kalabri, Rr. Rexhep Krasniqi, Kulla 2 6/3, 10000, Prishtinë
Logo e kompanisë
+38349169487
+38349169487
www.Bluepoint-ks.com
Kujtim Shabani