Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

BERTO SH.P.K.

Kompania është themeluar në vitin 1994 nga Familja Krasniqi. Sot vazhdon te jete një biznes familjar, i udhëhequr nga Bekim Krasniqi, Bashkim Krasniqi dhe Blerim Krasniqi.
Eksperienca dhe puna krijuese ndër vite ka krijuar një kulturë në organizimin e hapësirave funksionale. Strategjia e kompanisë bazohet në krijimin e produketeve të reja, e cila bazohet në tendencat më të fundit të dizajnit.
Ciao Berto projekton, prodhon dhe shet llojllojshmeri të gjerë mobiljesh per banka, hotele, spitale, zyra dhe shtëpia, si dhe aksesorë si dyer dhe dritare PVC.
Që nga themelimi Ciao Berto ka qenë vazhdimisht në rritje për shkak të raportit të shkëlqyer çmim-vlerë të produkteve të saj të dizajnit modern. Stafi i trajnuar mirë, etika, qëndrimi i orientuar nga shërbimi, inovacioni, njohuritë industriale, zgjidhjet fleksibël, metodat moderne të prodhimit dhe menaxhimi i integruar i zinxhirit të vlerave përfaqësojnë pikat e forta që e kanë bërë kompaninë tonë një nga markat më të njohura të mobiljeve në Kosovë dhe me gjere. Selia e Kompanisë gjendet në Prishtinë, Kosovë. Ciao Berto, ka dy showroom në Kosovë, një në Prishtinë dhe një në Vushtrri, ka 2 fabrika, me mbi 25.000 m2.
Ciao Berto zgjeroi gamën e showroom-eve në Gjermani, Zvicër, Hungari, me një zgjerim te vazhdueshem eksporti gjithashtu në mbarë botën, për shkak të bashkëpunimit me partnerë ndërkombëtarë.
Me një përvojë të gjatë prej më shumë se 25 vitesh në industrinë e mobiljeve, ne u ofrojmë klientëve tanë komoditetin e përzgjedhjes më të mirë të produkteve. Ne përpiqemi të ofrojmë produkte funksionale dhe superiore duke u ofruar klientëve tanë vlerën më të mirë. Përpjekjet tona përmirësojnë përvojën e klientit, prandaj slogani ynë eshte - Ne prodhojmë lumturi.

Perpunimi i drurit
Rr.Adnan Shyti, Vushtrri
Logo e kompanisë
+383 49 999 908
N/A
045 196 196
www.ciao-berto.com
Bashkim Krasniqi