Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Behari Sh.P.K.

Kompania “Behari” Sh.P.K., aktivitetin e saj e ka filluar në vitin 1999. Fillimisht ky biznes ka operuar si kompani e vogël me një shtrirje të kufizuar të tregut dhe një numër të vogël të produkteve, përderia rritja reale e tij filloi vetëm në vitin 2008/2009 Që nga viti 2015 me lokacion në Parkun Industrial në Drenas (Kosova Qendrore), kompania filloi të prodhoj kryesisht dyer të garazhave residenciale dhe industriale. Po ashtu prodhojmë dhe montojmë dyert e aluminit të të gjitha llojeve, fasadat e aluminit dhe dyer metalike. Behari ofron edhe produkte tjera si dyer të dhomave, hyrjes, produkte kopshti të cilat vetëm i rishesim dhe montojmë. Behari operon si SH.P.K. me vetëm një pronar. Behari ka edhe 8 pika të shitjes në Kosovë.

Parku Industrial i Biznesit-Drenas.Magjistralja: Prishtinë-Pejë/Prizren
Logo e kompanisë
+383 48 262 141
www.behari-ks.com
Bujar Rama