Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Be Consulted sh.p.k.

Be Consulted është kompani që ofron konsulencë menaxheriale e cila tenton të ketë një ndikim pozitiv në performancën e organizatave duke promovuar Qëllimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDG) si pjesë e strategjisë së tyre afatgjatë të biznesit.

Përmes produktit tonë të quajtur Health Check, ne ofrojmë shërbime të tilla si Konsulencë menaxheriale & trajnime, Marketing Strategjik & Qëndrueshmëri dhe implementim dhe auditim të sistemeve menaxhuese ISO. Për trajnimin dhe zbatimin e standardeve ISO, ne kemi marrëveshje partneriteti me organe të ndryshme certifikimi si PECB dhe SGS të cilët na ndihmojnë të ofrojmë shërbime profesionale për klentët tanë.

Konsulence menaxheriale
L. Spitalit M. Fejza Komp. Royal, Bl2.H1,nr .26
Logo e kompanisë
045885533
044205670
www.bconsulted.al
Antigona Limani