Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Automatics-ks

Kompania Automatics-KS eshte e specializuar ne projektim dhe automatizim ne Industri. Duke ofruar sherbime te instalimeve elektrike industriale, montimin e kabineteve elektrike dhe programim te PLC dhe SCADA

Nene Tereza pn, Gjilan
Logo e kompanisë
+383 49 361 647 / +383 45 579 988
www.automatics-ks.com