Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Arditi Group Sh.P.K

Arditi Group eshte kompani ndertimore e cila funksionon qe nga viti 2000. Nga nje kompani me numer te vogel te stafit, kryesisht familjar, sot kompania ka shumfish numer me te madh dhe njihet si lider ne ndertim me mbi 280,000 m2 ndertesa ne ndertim e siper.

Ndertim
Fatime Hetemi, Emshir, Prishtine
Logo e kompanisë
044862852,044333337
Arditi-group.com
Fehat Zeqiri, Bekim Mucolli