Change your cover photo
Change your cover photo
Appstellar is an AWS Partner and KCSP focused on delivering stellar cloud software development and DevOps solutions
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Appstellar

Appstellar është kompani e cila ofron shërbime të zhvillimit të software në cloud dhe shërbime DevOps. Ata janë partner të Amazon Web Services si dhe janë ofrues të certifikuar të shërbimeve Kubernetes.

Appstellar u themelua në vitin 2020 nga Mehmetali Shaqiri dhe Rozafë Llalloshi.

Software development
Bajram Kelmendi, 45, Nr. 2, Prishtina 10000
Logo e kompanisë
+383 48 211 115
appstellar.io