Të enjteve në 13:00!

Si çdo të enjte, OEGJK bën prezatim të platformave që kanë për qëllim lehtësimin e të bërit biznes/.

Me date 15.07 u mbajt prezantimi i platformës DOKU. Kjo platformë ndihmon bizneset të jenë sa më afër klientit. Shërbimet që platforma Doku i ofron janë:

  • Promovimi në platformë
  • Promovimi në rrjete sociale
  • Promovimi i ofertave dhe zbritjeve përmes mesazheve
  • Krijimi i webfaqeve

Për më shumë rreth platformës mund të kontaktoni në: info@doku-rks.com