Përfaqësuesja e OEGJK-së Sytrime Dervisholli, mori pjesë në takim me të dërguarin e BE-së në dialogun Kosovë-Serbi, z.Miroslav Lajčák.

Ky takim ishte vetëm takimi i parë me komunitetin e biznesit në Kosovë. Gjatë takimit u diskutua potenciali dhe ndikimi pozitiv i normalizimit të marrëdhënieve Kosovë-Serbi në zhvillimin ekonomik të Kosovës dhe rajonit.