Takim punues i OEGJK-se me Ambasaden Gjermane dhe udheheqesit te sektoreve te OEGJKse

Me 3 Shkurt 2015 Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare organizoj nje takim punues per te identifikuar sfidat te sektorit privat dhe per shqyrtuar mundesite per ti zgjidhur ato.
Ne takimin moren pjese z. Matthias Kiesler, Zevendesambasadori Gjerman ne Kosove, bordi, drejtoria dhe stafi i OEGJKse si edhe udheheqesit te sektoreve te Odes.

Z. Kiesler e pergezoj OEGJKne per dinamiken dhe aktivitetet te reja si edhe anetaret te ri te cilet jane bashkangjitur odes. Ai tha se Ambasada Gjermane qe nga themelimi ka qene nje mbeshtetje e madhe te odes gjermane ne Kosove dhe ne kete takim punues anetaret do te kene mundesine ti japin ideat dhe propozimet tyre per planprogramin te OEGJKse per vitin 2015.

Nder tjerat u diskutuan sfidat lidhur me proceset te doganes kosovare, ligjin e mbrojtjes se te dhenave, shfryhtezimin e markave nga disa kompani, proceset ne rast te import dhe eksportit, etj.

Presidenti i OEGJKse, z. Samir Krasniqi si edhe drejtori z. Azem Rexhaj falenderuan gjithe pjesemarresit per kontributin tyre konstruktiv dhe treguan se ne javet te ardhshme do te prezantohet planprogrami i OEGJKse si edhe do te organizohen takime me zyrtar nga ministrite kosovare per te zgjidhur sfidat te sektorit privat ne Kosove.