ZUKA PLUS

Report Abuse

ZUKA PLUS Logo

Fabrika "ZUKA PLUS” është një nga kompanit më serioze për prodhimin e dyerve & dritareve nga plastika dhe alumini në Kosovë. ZUKA PLUS ofron dyer & dritare cilësore nga profilet gjermane SCHUCO, ALU PLAST, SALAMANDER me teknologji prodhimi 2022.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë