PemaMall

Report Abuse

Logo-Pema

Pema Mall është platformë për shitje online. Ofron një gamë produktesh nga disa kategori duke mbuluar shumicën e nevojave të përditshme në treg. Pema Mall mbulon kategoritë nga fusha e Automobilizmit, Teknologjisë, Veshmbathjeve, Shëndetësisë, Veglave të Punës, Sportit, Pijeve dhe Librarisë me tendecë të zgjerimit edhe në kategori tjera. Rritja dhe zgjerimi i kompanisë është duke ndodhur shumë shpejt. Pema Mall është me qendër në Prishtinë-Kosovë, Mynhen-Gjermani, shumë shpejt edhe në Cyrih-Zvicër.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë