KOSOVA MODEL

Report Abuse

Kosova Model Logo

Kompania është bizënes familjar i themeluar që nga viti 1968 nga Ajet Sopaj me një staf prej 4 punëtorëve,kurse sot ka të punësuar 90 punëtor.Gjithashtu hapsira prezantuese e produkteve përfshinë 6000m2.Që nga viti 2008 jemi njëra ndër kompanit më të mëdha drejtuar exportit .
Strategjia kryesore e kompanisë mbështetet në implementimin e trendëve të fundit të dizajnimit përmes makinerive të sofistikuara dhe stafit profesional.Kryesisht bëjm prodhimin e dyerve të drurit ,dritareve dhe dyerve pvc ,roleta,dhoma të gjumit,kuzhina,interier.
Dritare dru-alu.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë