KD Business Development GmbH

Report Abuse

KDBD Logo

Kompania jonë kombinon shumë vite përvojë ndërkombëtare me një rrjet të gjerë ekonomik. Në përgjithësi, këto parakushte ofrojnë një bazë të përsosur për këshilla dhe mbështetje të suksesshme për kompanitë.

Në të njëjtën kohë, fokusi i aktiviteteve tona është nga njëra anë në mbështetjen e kompanive që njohin potencialin e madh të ardhshëm të Republikës së Kosovës dhe vendeve fqinje dhe janë të interesuar për investime afatgjata në këtë rajon. Nga ana tjetër, ne gjithashtu mbështesim kompani nga Kosova në hapjen me sukses të tregut gjerman dhe evropian.

Harta

Informacione e kontaktit

Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë