GHM Company

Report Abuse

GHM Company Logo

GHM qëndron për produkte të cilësisë më të lartë që u ofrojnë klientëve përfitime të mëdha. Ne punojmë dhe prodhojmë në sektorin e çelikut me një gamë të gjerë që nga çeliku, konstruksionet e çelikut, pjesët e çelikut, komponentët e çelikut, saldimi profesional, saldimi profesional i tubave, etj.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë