Doni Fruits

Report Abuse

DONI FRUITS Logo

Doni u themelua në vitin 1958, fillimisht si një biznes i vogël familjar ku aktivitet kryesornë kultivimin, mbledhjen dhe eksportimin e frutave dhe perimeve të kualitetit më të lartë. Me përvojën e fituar ndër vite, kompania krijoi reputacion në tregjet e Shqipërisë, Kosovës, dhe Maqedoninë e Veriut. Misioni ynë është të qenit një me natyrën, jetën e shëndetshme.Ne synojmë të ofrojmë produkte të sigurta dhe me cilësi të lartë. Prandaj, ne përpiqemi për një zhvillim të qëndrueshëm të kompanisë, gjithnjë duke synuar për të ofruar fruta dhe perime me vlera të larta ushqyese dhe të shëndetshme, që janë me çmime konkurruese në rajone si dhe në nivel global.
Vizioni ynë është i bazuar në sloganin "Nga Natyra në Jetë" ndërsa u shërben konsumatorëve të saj me dyqanet e poziconuara afër lagjeve me qëllimin kryesor për u’a kursyer kohën duke ofruar cdo ditë llojllojshmëri zgjedhjeje të frutave dhe perimeve të shëndetshme dhe të cilësisë më të lartë.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë