BBI PLAST

Report Abuse

BBI Plast Logo

Përshkrimi i kompanisë: Fabrika jone ka filluar punen prej vitit 2017 dhe aktivitetin tone e kem per prodhimin e amballazheve te plastikes nga materiali origjinal HDPE, me volume prej 0.100L deri ne 4L. Se shpejti do fillojme prodhimin e dy llojeve te paraformave(eprovetave) te PET-it, prodhimin e disa llojeve te kapakeve per shishe te detergjenteve te ndryshme dhe fryrjen e amballazheve te PET-it.
Kompania jone mbulon te gjithe tregun e Kosoves me prodhimet tona, klientet tane kryesore jane kompanit e prodhimit te Detergjentve te ndryshme, Vajrave motorike, prodhimeve te preparateve Bujqesore etj.
Kompania jone me investimet qe eshte duke bere do te jete prezente ne tregun e Bashkimit Europian me vulen Made in Kosovo dhe do te jete e vetmja kompani qe ne afate rekorde te jetegjatesise tone do te eshte faktor kyqe e konkurrences ne Kosove dhe ne Rajon.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail

Kontaktoni kompaninë