Automatics-KS

Report Abuse

Automatics-KS Logo

Kompania Automatics-KS eshte e specializuar ne projektim dhe automatizim ne Industri. Duke ofruar sherbime te instalimeve elektrike industriale, montimin e kabineteve elektrike dhe programim te PLC dhe SCADA

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë