Arditi Group

Report Abuse

Arditi Group Logo

Arditi Group eshte kompani ndertimore e cila funksionon qe nga viti 2000. Nga nje kompani me numer te vogel te stafit, kryesisht familjar, sot kompania ka shumfish numer me te madh dhe njihet si lider ne ndertim me mbi 280,000 m2 ndertesa ne ndertim e siper.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë