Appstellar

Report Abuse

Appstellar Logo

Appstellar është kompani e cila ofron shërbime të zhvillimit të software në cloud dhe shërbime DevOps. Ata janë partner të Amazon Web Services si dhe janë ofrues të certifikuar të shërbimeve Kubernetes.

Appstellar u themelua në vitin 2020 nga Mehmetali Shaqiri dhe Rozafë Llalloshi.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë