Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK), në kuadër të projekti “Reconnect” të përkrahur nga Qeveria Gjermane përmes Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH organizoi bashkë me Telegrafin një tryezë diskutimi me

  • Ministren e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Rozeta Hajdari,
  • Drejtoreshën menaxhuese të OEGJK-së Nora Hasani, dhe
  • Investitorin nga Diaspora Fadil Hoxha

 

Qëllimi i këtij diskutimi ka qenë për të biseduar rreth investimeve të diasporës në Kosovë si dhe për mundësitë për rritje të investimeve.

 

Për më shumë mund të lexoni këtu.