Anëtarët për anëtarët

Në kuadër të anëtarësisë, OEGJK ofron gjithashtu shërbimin “Members4Members”, në kuadër të së cilës të anëtarësuarit bëjnë oferta speciale për anëtarët tjerë. Kjo nxit bashkëpunimin mes anëtarëve tonë dhe krijon kontakte si dhe klientë të ri.

Ne mirëpresim anëtarët e tjerë që të na bashkëngjiten në projektin Members4Members!

Arta Tex

3P shpk – DHL

Art Motion

DOCMAN/REISSWOLF Kosova