Drejtoresha Menaxhuese e OEGJK-së Nora Hasani, ishte e ftuar në seminarin tre ditor me bursistët e KAS Kosovo. Gjatë seminarit u diskutuan tema interesante rreth Bashkimit Evropian, ku pjesë e diskutimeve së bashku me znj.Hasani  ishin edhe zv. Presidenti i Parlamentit Evropian Rainer Wieland, dhe profesoresha e Universitetit të Prishtinë Jehona Lushaku Sadriu.