Pse siguria kibernetike është më e rëndësishme se kurrë për biznesin tuaj, ishte tema më e kërkuar e momentit për tu trajtuar.  Kësaj pyetje iu përgjigjën Muhamed Gerxhaliu, Chief Technology Officer dhe Genc Jakupi, Cybersecurity and Network Engineer nga kompania jonë anëtare Premium NOVUS Consulting (https://novus.consulting/) gjatë Business Brunch at Four Points by Sheraton. Gjatë këtij takimi kompanitë pjesëmarrëse u informuan se si t’i mbrojnë të dhënat nga sulmet kibernetike, përmes shembujve konkret.

Fotografitë:Taulant Hajdini Photography