Te nderuar kompani ne Kosove,
Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ju fton te merreni pjese ne projektin tone per arsimin profesional ne Kosove.
Nese jeni te interesuar, ne nje raport te shkurter na tregoni iniciativat tuaja me te cilat ju si kompani keni dhene nje kontribut pozitiv per arsimin profesional te vendit.
Raportin e dergoni deri te Dielen, 21.09.2014 ne emailadresen manushaqe.dalipi@kdwv.org.www387.your-server.de.
Kemi pergatitur cmime interesante per ju te cilet do te shperndahen ne nje konference ne Nentor 2014.
Bashkangjitur gjeni me shume informata mbi projektin; nese keni pyejte, lirisht kontaktoni Oden Ekonomike Gjermano-Kosovare.
E mirepresim pjesemarrjen tuaj dhe ju falenderojme shume paraprakisht.
VETKontest