Ekonomistët ndërkombëtarë parashikojnë një inflacion më të lartë, rritje më e ulët dhe çrregullime në tregjet financiare.

 

Për të lexuar më shumë në lidhje me pasojat dhe sanksionet e BE-së kundër Rusisë:

Sanksionet BE-Rusi