Stafi Operativ

null

NORA HASANI

Managing Director

Nora Hasani është Drejtoreshë Menaxhuese e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK), nga marsi i vitit 2017. Ajo është e përkushtuar në forcimin dhe thellimin e bashkëpunimit ekonomik dypalësh midis Gjermanisë dhe Kosovës. Para se të merrte përsipër detyrën në OEGJK, znj. Hasani, juriste, autore dhe ish- gazetare, punoi për nëntë vite me radhë në departamentin ekonomik të Ambasadës Gjermane në Prishtinë. Nga funksioni i saj në Ambasadë, ajo ka përcjellë themelimin, zhvillimin dhe punën e OEGJK-së.

 

Znj. Hasani është anëtare e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, anëtare e bordit këshilldhënës të Training Center Meister, si dhe anëtare observuese në Kuvendin e Anëtarëve të Parkut të Inovacioneve dhe Trajnimit dhe Inovacioneve (ITP).

 

Znj. Hasani mund ta kontaktoni në gjuhën shqipe, gjuhën gjermane dhe angleze përmes: nora.hasani@oegjk.org apo në LinkedIN

null

GRETA KAZIA

Membership Officer / Financial and Administration Manager

Greta Kazia është Menaxhere e Financave dhe e Administratës e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK), nga marsi i vitit 2018. Si fillim, ajo ishte e angazhuar si menaxhere e financave dhe e administratës, e më pas është angazhuar edhe si zyrtare për anëtarësim.  Ajo është si pikë kontakti për përfaqësuesit e kompanive anëtare në OEGJK dhe mbarëvajtjen e kërkesave të tyre. Znj. Kazia është e fokusuar në rritjen e numrit të anëtarëve të OEGJK-së dhe në krijimin e një baze të sigurtë financiare për Odën.

 

Para kësaj eksperience, znj. Kazia ka pasur eksperiencë me organizata ndërkombëtare, si GIZ Albania  në pozitën e zyrtares së financave dhe po ashtu ka qënë e angazhuar për projektin ndërkombëtar “Trans Adriatic Pipeline” për një vit, në pozitën e menaxheres së kontratave .

 

Znj. Kazia mund ta kontaktoni në gjuhën shqipe dhe angleze përmes: greta.kazia@oegjk.org apo në LinkedIN

null

NOTRIT EMINI

Event Management

Z. Emini mund ta kontaktoni në gjuhën shqipe dhe angleze përmes: notrit.emini@oegjk.org

null

DONIKË RAMAJ

Executive Assistant

Znj. Ramaj mund ta kontaktoni në gjuhën shqipe dhe angleze përmes: donike.ramaj@oegjk.org

null

MARIGONA KAMEROLLI

Market Entry / Senior - Expert - Service Adviser

Marigona Kamerolli ka përfunduar Studimet për Administrim Biznesi në Nuremberg të Gjermanisë. Nga viti 2016 punon në Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare ajo është përgjegjëse për  këshillimin e kompanive gjermane dhe kosovare për të hapur degë në Kosovë dhe anasjelltas. Gjatë përvojës së punës ka përcjellur investitorë gjermanë deri me hapjen e pikës në Kosovë. Ajo ka ardhur fillimisht përmes programit të CIM-Returning Experts Progam nga Gjermania, për të ndihmuar Odën me ekspertizën gjermane.

 

Përvojën e praktikës në kuadër të studimeve e ka përfunduar në fushën e Burimeve Njerëzore te firma “TP HighProfessionals Personalmangement GmbH “, po ashtu ka punuar në kompaninë ndërkombëtare Novartis Pharma në repartin e onkologjisë gjatë kohës së studimeve.

 

Znj. Kamerolli mund ta kontaktoni në gjuhën shqipe, gjuhën gjermane dhe angleze përmes: marigona.kamrolli@oegjk.org apo në LinkedIN.

null

SYTRIME DERVISHOLLI

Government Relations and Policy Analyst

Sytrime Dervisholli ka filluar punën në OEGJK në muajin Qershor 2021 si Analiste  e Politikave dhe Marrëdhënie me Qeverinë. Ka mbaruar studimet themelore në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin Ekonomik dhe studimet e magjistraturës në Universitetin Amerikan në Kosovë. Ka një përvojë rreth 13 vjeçare në administratën publike ku ka punuar në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë në pozitën e Drejtores së Departamentit të Tregtisë për gati 6 vite. Znj. Dervisholli ka përvojë edhe me organizata ndërkombëtare ku për 6 muaj me radhë ka ushtruar funksionin e Koordinatores së Projektit të Bankës Botërore “Konkurrueshmëria dhe Gatishmëria për Eksport”.

 

Znj. Dervisholli është Presidente e Kosovo United States Alumni, autore, ish-bursiste e fondacionit “Konrad Adenauer Stiftung” dhe “Robert Schuman Foundation” dhe ish-bursiste e Departamentit të Shtetit Amerikan.

 

Znj. Dervisholli mund ta kontaktoni në gjuhën shqipe dhe angleze përmes: sytrime.dervisholli@oegjk.org apo në LinkedIN.

null

LORINA MORINA

Social Media Manager

Lorina Morina është Menaxhuese e Rrjeteve Sociale e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK), nga prilli i vitit 2021. Si pjesë e punës në OEGJK, znj. Morina ka për detyrë mirëmbajtjen e rrjeteve sociale, dizajnit dhe dhe pjesës së PR, ku përmes të gjitha këtyre të njoftojë publikun me punët që OEGJK ka bërë dhe është duke bërë, dhe se çka OEGJK ofron për bizneset.

Para pozitës në OEGJK, znj. Morina ka punuar për më shumë se dy vite në pozita si menaxhuese e rrjeteve sociale në kompani dhe organizata të profileve të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.

 

Përveç eksperiencës në menaxhimin e rrjeteve sociale, ajo është edhe e certifikuar nga Facebook si ‘Creative Strategy Professional’.

 

Znj. Morina mund ta kontaktoni në gjuhën shqipe dhe angleze përmes: lorina.morina@oegjk.org apo në LinkedIN