Anëtarët për anëtarët

Në kuadër të anëtarësisë, OEGJK ofron gjithashtu shërbimin “Members4Members”, në kuadër të së cilës të anëtarësuarit bëjnë oferta speciale për anëtarët tjerë. Kjo nxit bashkëpunimin mes anëtarëve tonë dhe krijon kontakte si dhe klientë të ri.

Të nderuar anëtarë,

kompania anëtare CEO njofton anëtaret e OEGJK-së duke u bazuar në shërbimin  “Members4Members” ofron 10% zbritje për pjesëmarrjen në panairet që i shihni më poshtë:

MEDIKOS

EXPOKOS

Ne mirëpresim anëtarët e tjerë që të na bashkëngjiten në projektin Members4Members!

CEO – AGROKOS 

3P shpk – DHL

  • Missini Sweets

  • Sharrcem

  • EcoTrade

  • Komot

  • RecKos

  • Devolli Corporation