IQ to Link hap qendrën e pestë në Kosovë dhe së shpejti do të tejkalojë numrin prej 1000 punëtorëve. Bëhu IQ 1000, duke aplikuar në:
www.iq-l.de/jobs/iq1000

Përveç infrastrukturës moderne, IQ to Link e ka edhe “Qendrën për Mirëqenje” e cila përfshin
– GYM
– Zyrën e doktorit të kompanisë
– Dhomën e lutjeve
– Auditorium
– Këndet e argëtimit, etj.

Ambasadori Gjerman, Zotëri Christian Heldt thotë se kompania IQ to Link tregon më së miri se Kosova ka një frymë miqësore për investitorët e huaj dhe ju mundëson atyre të tejkalojnë thashethemet për Kosovën.

Drejtori i kompanisë, Jens Reichenbach tregon se qëllimi i tij kryesorë ka qenë të krijojë një kompani e cila do të jetë afatgjatë në Kosovë dhe që ka vlerë për të rinjët e Kosovës dhe gjithashtu ti tregojmë Evropës që në Kosovë ofrohen shërbime profesionale.