Drejtoresha e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK), Nora Hasani u takua me Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, z. Vesel Krasniqi për ta informuar lidhur me punën e OEGJK-së dhe për të ofruar propozime konkrete në intensifikimin e bashkëpunimin bilateral ekonomik ndërmjet Gjermanisë dhe Kosovës, përmes OEGJK-së dhe Asociacioneve partnere të Odës në Gjermani.

Për të mësuar më shumë nga ky takim klikoni këtu: https://mti.rks-gov.net/Page.aspx?id=1%2C3%2C956&fbclid=IwAR31LMid9k3oyaTDb1OXn6Z2sr3fe_vg09gjzF8mQkl6Vbff_D4_Bvr7Ccs