Kompania e prodhimit të mobiljeve Albed, po përfiton nga ekspertiza gjermane në fushën e prodhimit të mobiljeve.

Eksperti gjerman, me përvojë mbi 35 vjeçare, nga Senior Expert Service (SES), do të qëndrojë për tri javë në kompani për ta këshilluar atë.

Kompania Albed tashmë eksporton në tregun gjerman.

A doni të përfitoni dhe ju nga ekspertiza Gjermane? Kontakto: info@oegjk.org/ dhe telefono në 038-600 880

Foto📸: Albed